Asiantuntevaa remontointia Tammisaaren saaristossa 

Ota yhteyttä

Bygg Ale Ab Oy tekee remontointia erilaisissa kohteissa Tammisaaren saaristossa. Tarvittaessa palvelemme myös esimerkiksi Espoossa ja Helsingissä sekä muualla Uudellamaalla.

 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

kattoremontit

lattioiden uusimiset

maalaustyöt

pienet kylpyhuoneremontit.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tulemme mielellämme tutustumaan remontoitavaan kohteeseen, jotta voimme tarkemmin määrittää urakan yksityiskohdat ja kustannukset.

Kattoremontit asiantuntevasti

Olemme kattoremonttien asiantuntijoita. Kun katto alkaa vuotaa, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian. Selvitämme heti aluksi, miksi katto on alkanut vuotaa ja mikä on vuodon varsinainen aiheuttaja. Teemme niin pienet kuin suuremmatkin katon korjaustyöt tarkasti ja oikeaoppisesti. Näin lopputuloksesta saadaan paras mahdollinen.  

Olisiko aika uusia lattiat?

Oletko kyllästynyt vanhaan ja kuluneeseen lattiaan? Olisiko aika uusia vanhanaikainen ja loppuun käytetty muovimatto? Haaveiletko tyylikkäästä laminaattilattiasta? Me teemme lattioiden uusimiset kattavaa työvälineistöämme käyttäen. Autamme sinua myös parhaamme mukaan valitsemaan käyttötarkoitukseesi sopivimman lattiamateriaalin. Hoidamme lattioiden uusimiset siististi niin koteihin kuin yritystiloihinkin. 

 

Ota yhteyttä! Me kerromme mielellämme lisää ja annamme sinulle hyvän tarjouksen.

Mallikkaat maalaustyöt

Uudella maalipinnalla saat uudenlaista raikkautta tilaan kuin tilaan. Maalaamme seiniä ja sisäkattoja huolelliseen työnjälkeen panostaen. Kokeneina alan ammattilaisina hallitsemme kohteeseen parhaiten sopivat maalaustekniikat. Kuuntelemme luonnollisesti yksilöllisiä toiveitasi esimerkiksi maalien värivalinnoissa. 

Tilaa meiltä pieni kylpyhuoneremontti

Palveluihimme kuuluvat myös pienet kylpyhuoneremontit. Uusimme esimerkiksi kylpyhuoneiden laatat ja asennamme uudet kalusteet. Ehdotamme mielellämme myös toimivia ratkaisuja, jotka tekevät kylpyhuoneestasi sekä käytännöllisemmän että viihtyisämmän. 

 

Taidolla toteutettuun kylpyhuoneremonttiin kannattaa panostaa, sillä se lisää huomattavasti asumisviihtyvyyttä. Pienilläkin muutoksilla voidaan saada vanha kylpyhuone näyttämään kuin uudelta. 

Pyydä tarjous
Puhelinkuvake

Kun tarvitset remontoinnin ammattilaista Tammisaaren saaristossa, ota yhteyttä Bygg Ale Ab Oy:hyn!

Yhteystiedot

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha