Taitavaa uudisrakentamista Tammisaaren saaristossa

Ota yhteyttä

Vuonna 2006 perustettu yrityksemme Bygg Ale Ab Oy tekee uudisrakentamista. Palvelemme pääosin Tammisaaren saaristossa, ja olemmekin erikoistuneet saaristorakentamiseen. Lähdemme kuitenkin mielellämme rakennustöihin myös muualle Uudenmaan alueelle, kuten Espooseen ja Helsinkiin.

 

Tutustu tällä sivulla uudisrakentamisen palveluihimme ja ota meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää asiakaslähtöisesti toteutetuista ja laadukkaista palveluistamme.

Uudisrakentamisen kohteet elementeistä

Rakennamme talot ja muut uudisrakentamisen kohteet pääosin elementeistä, eli valmiista palasista. Kun tilaat uudisrakentamista meiltä, voit olla varma, että kaikki puuosat ja eristeet pysyvät varmasti kuivina koko rakentamisprosessin ajan. Suojaamme ja säilytämme elementit asianmukaisesti, jotta niiden laatu ei pääse kärsimään. Meillä on myös oma tuotantohalli, jossa voimme varastoida materiaaleja väliaikaisesti. Sinun ei siis tarvitse olla huolissaan esimerkiksi elementtien homehtumisvaarasta rakennustyömaalla. 

 

Olemme toimineet Tammisaaren saariston alueella jo pitkään, joten tiedämme, miten toteuttaa niin pienet kuin isommatkin uudisrakennusprojektit vaivattomasti. Hoidamme esimerkiksi materiaalien kuljetukset käden käänteessä myös haasteellisimpiin paikkoihin. Palvelumme on aina osaavaa ja mutkatonta. 

 

Verkostostamme löytyy luotettavat aliurakoitsijat esimerkiksi sähkö- ja maatöihin.

Kokonaisvaltaista palvelua

Panostamme kokonaisvaltaiseen palveluun. Yritämme aina toteuttaa asiakkaan yksilölliset toiveet mahdollisimman tarkasti. Otamme mielellämme vastaan myös haasteellisemmat toimeksiannot, jotka toteutamme laajaa ammattitaitoamme käyttäen. Tyytyväiset asiakkaamme ovat parhain todiste osaavasta työskentelystämme Tammisaaren saaristossa sekä muualla Uudenmaan alueella. 

 

Ota yhteyttä yritykseemme ja kerro, miten voimme palvella sinua. 

Yhteystiedot

Meiltä saat myös monipuolisia remontointipalveluja

Meiltä saat myös remonttipalvelut tarpeidesi mukaan. Remontoimme kattoja ja maalaamme sekä seiniä että sisäkattoja. Työskentelemme ripeästi, sovitusta aikataulusta kiinni pitäen. Ajattelemme asiakkaan etua, joten pyrimme aina löytämään kustannustehokkaita ja kestäviä ratkaisuja remontoitaviin kohteisiin.

Puhelinkuvake

Bygg Ale Ab Oy tekee uudisrakentamista Tammisaaren saaristossa ja muualla Uudellamaalla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha